Op maandag 28 september vindt het Nationale AsbestFeitenCongres plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Asbestfeiten en ervaringen staan centraal tijdens het congres, tevens wordt u geïnformeerd over nieuwe wet- en regelgeving en de aangescherpte handhaving hierop.
Wilt u meer weten over de nieuwste asbest-ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor hét Nederlandse netwerkevenement op het gebied van asbest.

In één dag helemaal bij op asbestgebied

Asbestfeiten en ervaringen staan centraal tijdens het congres. Zo geeft Mariëtte Hamer (voorzitter SER) inzicht in hoe de SER tegen het asbestdossier aankijkt. De gemeentesecretaris van Roermond vertelt over de grote recente asbestbrand. U hoort ook hoe het staat met de nieuwe wet- en regelgeving en de aangescherpte handhaving hierop. We openen het congres met de officiele presentatie van het nieuwe Asbestfeitenboek, een interessante bundeling van de meest recente asbestontwikkelingen. U gaat met een gratis exemplaar naar huis.

Ontmoet andere (asbest)professionals

Het Nationale AsbestFeitenCongres wordt traditioneel bezocht door ketenpartners en professionals uit andere vakgebieden. Een goede gelegenheid om te netwerken met andere partijen uit de markt en kennis met elkaar te delen. Naast het gezamenlijke programma, zijn er ruime mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan.

Alvast aanmelden?

Het kan snel gaan met de aanmeldingen voor het congres. Mis uw kans niet en schrijf nu alvast in. Online of door een e-mail te sturen naar reservering@searchbv.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, naam en functie. Hier kunt u ook met uw vragen terecht.