BOVAG en VIV zijn weer te vinden op de ReMaTec-beurs van 23 t/m 25 juni 2019 in de RAI Amsterdam. Dit jaar is er voor zes tot acht leden de unieke mogelijkheid om te participeren aan het BOVAG- & VIV-paviljoen om de bedrijfsactiviteiten bij de bezoekers onder de aandacht te brengen. Interesse? Meld u voor 17 december aan.

BOVAG Revisiebedrijven en VIV huren op ReMaTec een stand van 88 m2. Een flink paviljoen dat wordt opgedeeld in stands. Daarbij is er plaats voor zes tot acht leden om onder eigen naam hun bedrijfsactiviteiten onder de aandacht te brengen. Daarnaast is er een gezamenlijk netwerkplein, waar u in alle rust een hapje en drankje kunt nuttigen met klanten. Het BOVAG- & VIV-paviljoen bevindt zich naast het drukbezochte InnovationLAB.

Hieronder ziet u een impressie van het paviljoen:

Kosten

Als lid betaalt u voor een compleet ingerichte stand

  • Bij deelname van 6 leden: € 7.666,20 voor drie dagen
  • Bij deelname van 8 leden: € 6.423,- voor drie dagen

Bij minimaal zes deelnemers gaat het paviljoen door. Hoe meer deelnemers, des te goedkoper het wordt. Standbouw, toegang voor standpersoneel, eten, drinken etc. zit bij de prijs inbegrepen. U hoeft enkel aanwezig te zijn, aandacht te besteden aan bezoekers en te zorgen dat zij met de door u overgebrachte boodschap naar huis gaan.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Michel Voorwinde.