Welkom op de webpagina van de VIV waarop projecten staan vermeld die door leden, VIV zelf of derden worden bekendgemaakt. In de separate projecten wordt door de partijen kenbaar gemaakt wat zij voor inbreng wensen voor hun project. Dat kan variƫren van deelname in het project tot participeren met hardware of het aangaan van een gezamenlijk subsidie traject t.b.v. een innovatie.

Binnen de projectbeschrijvingen is een link of e-mailadres opgenomen. Deze kunt u gebruiken om te reageren op de projectvraag van de partij(en) in de projectbeschrijving.

De rol van de VIV ligt in het publiceren van de projectbeschrijvingen. Tenzij anders vermeld zal de VIV niet bemiddelen in participatie van de hieronder genoemde projecten en is het aan de leden zelf contact te leggen met de projectpartners.

Belangrijk is dat de leden dus zelf deze pagina regelmatig moeten raadplegen of er nieuwe zaken (gaan) spelen al zal de VIV bij het verschijnen van de nieuwsbrief daar apart nog aandacht vragen voor de lopende projecten cq aanvragen.

Remote Service

Onderzoek naar mogelijkheden om een nieuw hard- en softwarepakket in de markt te zetten… meer

Motion Grid

Smartroof NV is voor een project op zoek naar twee gasmotoren van +/- 290 KW die elk aan een generator zullen worden gekoppeld… meer