Pon Power mag nu ook Maasbracht tot haar servicevestigingen rekenen. De officiële dealer van Caterpillar® motoren heeft daarnaast recentelijk ook twee droppoints geopend in Vlissingen en Baarlo. Daarmee staat de teller op negen locaties verspreid door heel Nederland.

Naast twee droppoints in Vlissingen en Baarlo beschikt Pon Power nu in totaal over zeven servicevestigingen in Papendrecht, Aalsmeer, Groningen, Apeldoorn, Heerhugowaard, Den Helder en Maasbracht. Maar bij deze locaties blijft het niet. Pon Power heeft aangekondigd binnenkort ook haar deuren te openen in Eemshaven. Met de opening van deze nieuwe locaties is Pon Power in staat haar responstijd te verkorten, de reiskosten te reduceren en te zorgen voor een vast contactpersoon voor de klant.

De servicevestigingen dienen als locatie waar klanten kunnen binnenlopen voor vragen of directe service. Hier is ook een kleine opslag met onderdelen aanwezig. Een droppoint fungeert als uitvalsbasis voor servicemonteurs. Het is een onbemande locatie waar vaak een kleine opslag en werkplaats aanwezig is.

Sinds 1926 is Pon Power Nederland de grootste serviceverlener voor alle Caterpillar power oplossingen. Met de huidige servicevestigingen zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.