Bedrijfssoftware  voor de motorenbranche!

WSB Solutions is al sinds 1987 expert in de optimalisatie en automatisering van uw bedrijfsprocessen met inzet van Microsoft Dynamics NAV. Inmiddels weten wij precies wat er speelt in uw branche en verplaatsen wij ons gemakkelijk in uw dagelijkse praktijk.

Bent u actief in de technische branche? Handelt u in motoren | aggregaten, levert u technisch complexe producten en diensten aan uw klanten? Heeft u te maken met handel, project, revisie en onderhoud en | of assemblage? Dan is de branche oplossing van WSB geschikt voor u. Voor bedrijven die actief zijn in de motorenbranche heeft WSB Solutions een unieke oplossing ontwikkeld. Kortom, WSB Solutions weet wat er binnen uw vakgebied speelt.

Waarom Microsoft Dynamics NAV van WSB?

  • Wij kennen uw branche
  • Standaard bedrijfssoftware voor de motorenbranche
  • Volledig als App te downloaden (voor IOS, Windows of Android tablets)
  • Software kopen, leasen of in abonnementsvorm
  • Op eigen hardware of in de Cloud
  • Meeliften met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit
  • last but not least… onze referenten (zoals Brinkmann & Niemeijer, Van Zelst, etc)!

Microsoft Dynamics NAV (Navision) is een geïntegreerd bedrijfssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor middelgrote ondernemingen. Eén ERP systeem dat alle functionele gebieden van een organisatie kan ondersteunen: van financiën, voorraadbeheer, logistiek, assemblage, projecten en service tot verkoop en relatiebeheer. Niet voor niets werken wereldwijd al meer dan 100.000 organisaties en 1,5 miljoen gebruikers met Dynamics NAV.

Verregaande integratie met Office (365)

Met NAV beschikt u over een bewezen product, dat gebaseerd is op de moderne technieken van Microsoft. U kunt daarmee vertrouwen op de betrouwbaarheid van een Microsoft product en verregaande integraties met andere Microsoft producten zoals Outlook, Excel en Word, maar ook Office 365.

WSB Solutions:  al sinds 1987 dé aanbieder van IT-oplossingen

Naast het implementeren van ERP software, adviseren wij u ook graag over Cloud Solutions, ICT Solutions, Telecom Solutions en Managed Services. Wij bieden hiervoor een totaaloplossing die bij u past. Dit doen we altijd in goed overleg. Zo komen we tot goed doordachte oplossingen die echt bij uw bedrijf passen.