Wärtsilä biedt het complete pakket!

Rederijen, operators en werven kunnen bij Wärtsilä als maritieme dienstverlener terecht voor totaaloplossingen conform het one-stop-shop concept. Naast de volledige voortstuwing van motor tot schroef behoren scheepsontwerp en scheepsautomatisering tot onze kernactiviteiten. Wij ontwikkelen voortdurend vernieuwende producten en diensten voor al onze markten. Met nieuwe ontwikkelingen wordt er zoveel mogelijk brandstofverbruik bespaard en de CO2 uitstoot beperkt. Met het gebruik van LNG als brandstof streven wij naar milieuvriendelijke oplossingen en bieden diverse Dual-fuel (DF) oplossingen aan.

Service

Wärtsilä heeft alle expertise in huis voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij bieden dienstenpakketten aan die aanzienlijk verder reiken dan het onderhouden en repareren van dieselmotoren en voortstuwingssystemen. De business unit Services biedt klanten een optimale bedrijfsvoering door aan boord of op locatie ook andere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten.

Training

Voor klanten bestaat de mogelijkheid maatwerk trainingen te volgen in een speciaal trainingscentrum, opdat medewerkers aan boord weten hoe ze veilig kunnen omgaan en preventief onderhoud kunnen plegen aan het mechanische, pneumatische en elektrische systeem.

Over Wärtsilä Netherlands B.V.

Wärtsilä is in de maritieme en energiemarkten wereldleider van complete voortstuwings- en energieoplossingen voor de gehele productlevensduur. Door de nadruk te leggen op technologische innovaties en het nastreven van optimale efficiëntie, maximaliseert Wärtsilä de ecologische en economische prestaties van de schepen en energiecentrales van zijn klanten. Wereldwijd werken er ruim 18.000 professionals en zijn we actief op 200 locaties in 70 landen. In Nederland werken ruim 1.100 mensen verdeeld over acht locaties.

www.wartsila.com