Techno Fysica is sinds begin jaren 70 actief op de maritieme- en offshore markt in het verlenen van op maat gemaakte diensten en producten.

Momenteel bedient Techno Fysica wereldwijd klanten in elke sector van de scheepvaart, olie- en gasindustrie en in de industriële sector.

Er staan 17 medewerkers permanent ter beschikking om op afroep ingezet te worden.

Zwaartepunt ligt bij het voorkomen- en oplossen van problemen m.b.t. voortstuwingsinstallaties  waarbij, daarnaast, ook een ruime ervaring aanwezig is op het gebied van alle mogelijke werktuigkundige installaties die niet voortstuwing gerelateerd zijn.

Veelal gaat het om schadeonderzoek, metingen in het veld en berekeningen om de oorzaak te achterhalen van schades, overmatige slijtage of het niet voldoen aan specificaties.

Ook berekeningen en advies in de ontwerpfase evenals afnamemetingen maken deel uit van onze portefeuille.

Ook levert Techno Fysica op maat gemaakte krachtmeetsystemen voor bagger en offshore voor de marktleiders en voor de grootste schepen ter wereld.

Tot onze vaste trouwe klanten rekenen wij van Oord, Boskalis, DEME, Jan de Nul, Allseas, Heerema, Saipem, Wärtsilä, Pon power, Vulkan, KNRM, Ministerie van Defensie etc.

techno fysica - metingen