Strijbis Diesel Engine Service B.V. is een modern bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop, installatie en onderhoud van dieselmotoren, generatorsets en keerkoppelingen. Vanuit een goed geoutilleerde werkplaats doen wij dit al jarenlang voor binnenvaart, industrie, transport- én landbouwsector!

Wij maken het verschil door een zeer sterke klantgerichtheid. Onze monteurs stropen 24 uur per dag, zes dagen per week, voor u de mouwen op om storingen of schades te verhelpen – waar dan ook – en u te voorzien van vakkundig advies.

Strijbis Diesel Engine Service B.V. is hét adres voor levering van nieuwe en gereviseerde motoren.

Zo voorzien wij de binnenvaarsector zelfs van milieuvriendelijke CCR fase 2 motoren. Generatoren kunnen wij leveren als open of gesloten set (met en zonder omkasting), maar ook leveren wij gen-sets voor noodstroom of voor een continue voorziening

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, reviseren en onderhouden van generatorsets, keerkoppelingen en dieselmotoren (plus onderdelen) van gerenommeerde motorenfabrikanten als Cummins, Caterpillar, DAF, Scania en Volvo.

In onze reparatieruimte van 370 m2 beschikken wij over een zware (10 ton) bovenloopkraan. Met behulp de juiste (actuele!) knowhow en gereedschappen zijn wij in staat alle voorkomende onderhouds- en (deel) revisiewerkzaamheden te verrichten. Uiteraard voldoen al onze motoren aan de huidige emissie-eisen.

Natuurlijk ingebruikstellingen, maar ook installaties en reparaties doen wij op locatie. Dat werkt in veel gevallen een stuk eenvoudiger en scheelt in alle gevallen de nodige kosten.