Opgericht in 1986 te Heemstede, door de directeuren Carl Scholtemeijer & Hans Kruijer, bleek de motorenrevisie formule al snel een groot succes en groeide het bedrijf in hoog tempo uit haar jasje.

Een logische vervolgstap werd in 1997 gerealiseerd toe het bedrijf verhuisde naar een bedrijfspand op het industrieterrein Waarderpolder in Haarlem. Deze locatie welke prachtig gelegen is aan de revier het Spaarne, faciliteert genoeg ruimte voor het uitvoeren van reparties, revisie en het testen van diesel motoren.

Het leveren van gedreven, gemotiveerd en vakkundig personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Op het gebied van scheepvaart, industrie en offshore dieselmotoren vind u bij ons de absolute specialisten waarbij geen klus ons te gek is. Wereldwijde flexibiliteit is geboden, waarbij het netwerk voor vakkundige werkplaatsen benut wordt uw storing snel en accuraat op te lossen.

Naast de revisie werkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in de elektronica van onder anderen MTU motoren en de besturingspanelen. Op onze testbank kunnen motoren afgesteld en getest worden op het maximale vermogen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.spaarnestad.nl of neem gerust contact met ons op via telefoon of email.

MTU – Bosch – John Deere – Yanmar – Balmar – Zenoro

facebook  linkendin  email