Romotech B.V. is importeur/distributeur van Lombardini en Kohler industrie motoren en gevestigd in ons moderne bedrijfspand op het ,,Businesspark Oosteind” te Papendrecht. Wij beschikken hier over 600m2 magazijnruimte en 100m2 werkplaats met gespecialiseerde diagnose en testapparatuur voor het testen en afstellen van dieselmotoren en diesel injectie apparatuur. Door een persoonlijke, service gerichte aanpak willen wij als leverancier van totaal oplossingen graag met U samenwerken bij de engineering van uw machine en de perfecte motor aandrijving leveren.

Wij bouwen de meest compacte generatorsets BPS (Basic Power Sets) in vermogens  van 2 tot 40 kVA.

romotech - bps 1romotech - bps 2

Vooral op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is, bijvoorbeeld onder hospitallity en promotie trailers, trucks en opleggers, marktverkoop wagens, mobiele werkplaatsen en service wagens zijn deze sets, in overleg met de carrosserie bouwer, bijzonder goed in te bouwen. Tevens kunnen wij deze compacte BPS sets leveren in marine uitvoering, voor de energie voorziening in plezierjachten en binnenvaart schepen.

romotech - marine uitvoering 1romotech - marine uitvoering 2romotech - marine uitvoering 3

De BWS (Basic Waterpomp Sets) sets bestaan uit Lombardini motor en GMP pomp. Deze BWS sets zijn met diverse opties, zoals kooi frames, aan en afvoerslangen en grotere bandstof tanks op maat te leveren.

romotech - bws 1romotech - bws 2romotech - bws 3

After sales:

Vakkennis en service op hoog niveau zoals U dit van een importeur mag verwachten. Onze service werkplaats is goed uitgerust en ook reparatie op locatie is bij ons in goede handen. Met onze vermogens testbank kunnen wij de motoren testen en op maximaal vermogen en koppel.

romotech - testbankromotech - after sales