PRINS MAASDIJK: DIESELMOTOREN & AGGREGATEN

Motoren

Al jarenlang is Prins Maasdijk de importeur van Kubota dieselmotoren. Deze vinden hun weg naar allerlei machinefabrikanten in binnen- en buitenland.

Van kleine tot zeer grote fabrikanten, iedereen kent de kwaliteit van Kubota. Alle motoren en onderdelen worden uit voorraad geleverd.

Generatorsets

Een uitgebreid gamma van kleine tot grote generatorsets zorgt ervoor dat iedere klant bij Prins Maasdijk terecht kan voor de juiste machine.

Ook de installatie in de meest gevarieerde toepassing, desgewenst turn-key opgeleverd, wordt geheel door en onder verantwoording van Prins Maasdijk verzorgd.

Service & Logistiek

Onze magazijnmedewerkers zorgen ervoor, dat alle producten snel en uit voorraad geleverd kunnen worden. Een uitgebreide servicedienst bestaande uit binnen- en buitendienstmonteurs met volledig ingerichte bussen en meerdere vrachtwagens zorgen ervoor, dat alle machines goed onderhouden worden.

Prins Maasdijk kan in overleg met de klant ook onderhoudscontracten en serviceovereenkomsten afsluiten, al dan niet in combinatie met mobiliteitsgarantie.

Bij dit alles staat veiligheid voorop. Prins Maasdijk verricht daarom ook veiligheidskeuringen en verzorgt rij-instructies voor de gebruiker.

PRINS MECHANISATIE BV : INTERN TRANSPORT

Logistiek Oplossingen

Horizontaal of verticaal transport, voor elk magazijn kan Prins Maasdijk de juiste oplossing bieden.

Diverse gerenommeerde merken kunnen door Prins Maasdijk geleverd worden, zodat voor iedere toepassing de juiste heftruck, pallettruck, reachtruck etc, ingezet kan worden.

Verhuur

Prins Maasdijk heeft een uitgebreide verhuurvloot van meer dan 800 machines die voor korte of lange termijn gehuurd kunnen worden.

Eigen transport zorgt ervoor dat deze machines altijd op het juiste moment bij de klant staan.

Machinebouw

Prins Maasdijk produceert al jarenlang de Prins heftruck. Een unieke lichte ruwterrein heftruck, die veel (maar zeker niet alleen) toepassing vindt in de tuinbouw.

Daarnaast vindt in de afdeling machinebouw de productie van plantenvorken, speciale aggregaten, powerpacks en splitstrooiers plaats.

Een eigen tekenkamer met modern CAD systeem garandeert dat allerlei speciale constructies en aanpassingen ontwikkeld kunnen worden, die ook voldoen aan de machinerichtlijnen.