“NHMR opereert internationaal op het gebied van revisie en verkoop van motoren en onderdelen, zowel voor voertuigen, vaartuigen als vaste opstellingen.

De organisatie is ambitieus en gezond en combineert een klantgerichte houding met een eerlijke benadering. Het vakmanschap en de kwaliteit van onze medewerkers is onomstreden. Daar zijn we trots op!

Een brede oriëntatie van de markt en een enorm flexibele opstelling maakt dat NHMR snel op ontwikkelingen en behoeftes van onze klanten kan inspelen. Intussen is gebleken dat wij een betrouwbare partner zijn van vooraanstaande Nederlandse en Internationale bedrijven zoals:

Offshore (oil & gas), machinebouw, rail-, weg- en waterbouw, aannemings- en verhuurbedrijven, scheepswerven, rederijen, onderhouds- en reparatiebedrijven, utiliteits- en overheidsinstellingen, autobedrijven, importeurs en leasebedrijven.

Vooruitlopend op de toekomst zetten wij in op innovatie en verduurzaming van onze diensten en producten om zo gezamenlijk zowel maatschappelijke als economische voordelen te kunnen bieden.

Noordhollandse Motorenrevisie is naast de merken YANMAR en VETUS  actief dealer van FPT- IVECO- CNH-i motoren.
Deze vooruitstrevende motorenfabrikant met een breed programma voor automotive-, industrie en marine toepassing, maakt deel uit van de CNH-i ,Fiat Industrial Group. (o.a. Fiat, Iveco, CNH, Kobelco, New Holland, Komatsu, Landini, Merlo, HITACHI. )

NHMR verkoopt motoren voor zowel vervanging als nieuwbouw. Dankzij een enorme voorraad van nieuwe, gereviseerde (ruil) motoren en onderdelen, garanderen wij een snelle levering. Op onze site vind U alle informatie over onze producten en onderdelen.

Lid: VIV

VCA* TuV gecertificeerd.

nhmr - merken