LOGIC VISION

Logic Vision is een softwareleverancier die bedrijfsprocessen ondersteunt voor het MKB in de branches Maritiem, Productie, Olie & Gas. Logic Vision is opgericht in 1992 en sinds 2003 is Logic Vision Microsoft Gold Partner, gespecialiseerd in bedrijfssoftware geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV & CRM. Dagelijks zijn er 2500 gebruikers, zeer tevreden aan het werk met onze software en services.

Logic Vision is gehuisvest in Hardinxveld-Giessendam en heeft 40 medewerkers waarvan 80% werkzaam als consultant of software-ontwikkelaar. De kennis van onze mensen is op hoog niveau en branchespecifiek. Door hun kennis en ervaring in de branche levert Logic Vision hoogstaande software-oplossingen voor uw bedrijfsspecifieke vraagstukken.

www.logicvision.nl

SERVICE & REPAIR

Bij onderhoudsvragen, schades of storingen aan schepen, wilt u snel reageren. De softwaremodule Service & repair zorgt daarvoor, u weet direct om welk schip en/of welke motor het gaat en welke activiteiten al zijn uitgevoerd.

Een volledig geïntegreerde en flexibele softwaremodule voor het beheer van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan motoren. Zo kunt u storingen snel verhelpen en zelfs voorkomen.

Serviceproject

Een onderhouds- of reparatieaanvraag registreert u eenvoudig als serviceproject. Aan het project koppelt u de meetprotocollen en specifieke kenmerken. Dat kan per schip, generatorset, motortype of motor. Er staat precies beschreven welke werkzaamheden en metingen u moet uitvoeren en welke toleranties van toepassing zijn. Ook instructies over gereedschappen en onderdelen registreert u bij het serviceproject. U plaatst eenvoudig bestellingen en houdt gemakkelijk de artikelprijzen up-to-date, per leverancier. U kunt een offerte aanbieden of de opdracht direct starten.

Normenbank

Veel service- en onderhoudsactiviteiten binnen uw branche zijn repeterend. Deze kunt u op eenvoudige wijze standaardiseren in de normenbank op basis van arbeidsuren en materialen,waarna u deze activiteiten kunt aanpassen naar de klantspecificaties. Zo maakt u gemakkelijk en snel een offerte of stelt u een budget samen of een calculatie.

Rapportages

Dankzij de uitstekende registratiemogelijkheden van de meetgegevens, het materiaalverbruik en de uren bent u volledig op de hoogte van de metingen en de werkzaamheden binnen het serviceproject.

Onderhoudsactiviteiten

U plant eenvoudig preventief onderhoud. Met de diverse analysefunctionaliteiten maakt u een dwarsdoorsnede, zodat u bijvoorbeeld per motortype preventief onderhoud kunt uitvoeren. Zo speelt u gericht in op de (toekomstige) vragen van uw klant. U optimaliseert de duurzaamheid van de motoren en voorkomt ongeplande stilstand, overbodige onderhouds- en reparatiekosten en gevolgschade.

Service & Repair