Met meer dan 80 jaar ervaring als importeur van topmerken in de dieselmotoren- en aggregatenbranche heeft Koninklijke Van Twist (KVT) voor iedere toepassing een bijpassend product. De organisatie heeft een rijke historie van meer dan 175 jaar. KVT heeft een zeer groot en divers aanbod van producten en diensten waarmee de klant altijd optimaal bediend kan worden.

Koninklijke Van Twist is een betrouwbare partner op het gebied van levering en onderhoud van noodstroom. Met jarenlange ervaring in het leveren van standaard en op maat gemaakte noodstroom systemen zijn wij expert geworden. Wij leveren en plaatsen aggregaten, nood aggregaten en andere stroomvoorzieningen van de beste kwaliteit. Ook ontwerpen en bouwen wij de bijbehorende besturingspanelen. En uiteraard bieden wij daar 24/7 onderhoudscontracten bij aan. Niet alleen voor door ons geleverde installaties, maar ook voor bestaande installaties, merkonafhankelijk. Met onze uitgebreide servicediensten stellen we onze producten in bedrijf, voeren we onderhouds- en reparatie werkzaamheden uit en verhelpen we storingen aan een grote diversiteit aan installaties.

Maar niet alleen aggregaten! Koninklijke Van Twist biedt een breed spectrum aan industriële producten aan voor verschillende toepassingen in de industriële branche. Zo bevat ons assortiment verschillende industriële motoren, zoals dieselmotoren en gasmotoren. Verder verkopen wij generatorsets en onderdelen voor in de industrie. Koninklijke Van Twist biedt tevens de beste producten voor de plezier- en beroepsvaart. Hierbij kunt u denken aan voortstuwingsdieselmotoren, boeg en hek schroeven, een buitenboordwater gekoelde (marine) generator, motorbedieningen maar ook gyro stabilisatoren.
Koninklijke Van Twist heeft een uiterst moderne werkplaats voor de duurzame productie en revisie van dieselmotoren, gasmotoren en motorrevisie werkzaamheden. In deze werkplaats staan state of the art machines en hebben we de beschikking over zeer moderne en gecertificeerde test apparatuur om vermogenstesten uit te voeren. Onze goed opgeleide werkplaatstechnici reviseren, repareren en/of passen uw complete installatie volledig volgens fabrieksspecificaties aan. Ook de complete in- en uitbouw van uw dieselmotor of noodstroom aggregaat, inclusief uitlaatsysteem, brandstoftank installatie en besturingspaneel kunnen wij aanbieden.

Naast dit alles verzorgen wij in ons trainingscentrum fabrieks- en klant specifieke trainingen aan eigen medewerkers maar ook aan onze klanten.
In het dagelijkse beleid zijn voor Koninklijke Van Twist maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid vanzelfsprekende onderdelen. Wij voelen een verantwoordelijkheid om op een bewuste wijze met de sociale en natuurlijke omgeving om te gaan.

Meer info? www.kvt.nl  of neem een kijkje: https://www.kvt.nl/over/index.htm.