Mechanische scheidingsoplossingen van GEA Westfalia Separator

GEA Westfalia Separator is wereldwijd gezien marktleider op het gebied van mechanische scheiding. Door een efficiënte scheiding van vloeistoffen en vloeibare mengsels, zorgt deze technologie voor een grote toegevoegde waarde: meer kwaliteit van leven voor de mensheid. Duurzaam en meer rendement voor uw bedrijf.

Sinds 1893 bouwen we centrifuges die worden gebruikt voor het scheiden van vloeistoffen en vloeibare mengsels. Of het nou om separatoren of decanters gaat: de proceslijnen van GEA Westfalia Separator combineren een hoge scheidingsefficiëntie, een efficiënte reiniging en doorvoercapaciteiten met maximale besparing op het gebied van energie-, water-, productie- en lozingskosten. Op basis van de ervaring die is opgedaan met meer dan 3000 proces-toepassingen en een procedure voor het snel vertalen van innovaties naar verkoopbare processen, bieden wij winstgevende antwoorden op enkele van de meest urgente vragen van onze tijd. “Liquids to Value”. Deze slogan maakt ons een van de toonaangevende bedrijven in de wereld op het gebied van mechanische scheiding.

GEA Mechanical Equipment – gebundelde kennis voor behandeling vloeistoffen

Binnen de GEA Group, wordt GEA Westfalia Separator toegewezen aan het segment GEA Mechanical Equipment. Dit segment bundelt en coördineert de diensten van de meest vooraanstaande specialisten in de behandeling van vloeistoffen. Samenwerking in het wereldwijde netwerk zorgt voor synergiën en bevordert de identificatie van op maat gemaakte high-end oplossingen voor complexe problemen.

“Liquids to Value” is de belofte van succes van GEA Mechanical Equipment. Gekwalificeerde medewerkers, een hoog kwaliteitsniveau, tientallen jaren van kennis en verregaande kennis van de markt staat garant voor de beste oplossing bij een breed scala van eisen. Onze behandeling van vloeistoffen vormt de basis voor een grote toegevoegde waarde. Tegelijkertijd, maken wij het ook mogelijk de productiekosten te verminderen en de druk op het milieu merkbaar en op duurzame wijze te verlagen.

Meer dan 50 verkoop- en servicebedrijven wereldwijd

Het internationale netwerk van GEA Westfalia Separator bestaat uit meer dan 50 verkoop-en servicebedrijven. Ze bieden een uitstekende service over de hele wereld, variërend van advies tot en met het waarborgen van de permanente beschikbaarheid van de machine.

Bezoek voor meer informatie:  www.westfalia-separator.nl of www.gea.com