DPS Power te Ridderkerk is de officiële en exclusieve importeur van DEUTZ compact motoren voor Nederland  en België. Onze activiteiten bestaan uit het verkopen van DEUTZ water en lucht gekoelde diesel- en gasmotoren, powerpacks en generatorsets.
DPS is een klein-middelgroot bedrijf, maar toonaangevend in de markt van de compact motoren als het gaat om know-how, betrouwbaarheid en service.

Op het gebied van aftersales zijn wij verantwoordelijk voor de garantieafwikkeling, bieden we service on-site middels een landelijks dekkend netwerk van service punten en leveren we originele DEUTZ onderdelen, DEUTZ ruildelen en DEUTZ ruilmotoren. We richten ons onder andere op de segmenten landbouw, industrie, constructie, transport, energie en scheepvaart.

Onze service monteurs zijn landelijk verspreid zodat wij altijd snel op locatie zijn. Als importeur hebben wij toegang tot de laatste technische know-how en wij beschikken over de meest geavanceerde tools. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om uw probleem in één keer op te lossen en zodoende uw DEUTZ motor in perfecte conditie te houden.

Informeer ook naar een arbeidsbetrekking bij DPS Power. Met enige regelmaat zoeken wij collega’s om ons team te versterken. DPS biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, in overeenstemming met de functie in een enerverende omgeving.

Onze marktsegmenten:Onze onderdelen:Onze service:
Mobiele machinesRuil- en onderdelenDEUTZ onderdelen
GeneratorsRuilmotorenDEUTZ ruilonderdelen
Landbouw machinesDEUTZ ruilmotoren
VrachtwagensGarantie afhandeling
SchepenService contracten
PowerPacksAfter Sales

 

dps power - motor  dps power - filterdps power - cilinder

 

Neemt  u vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over de nieuwe generatie DEUTZ dieselcompact motoren, inbouwcontrole / certificering of informatie betreffende de laatste emissie eisen.