Meer dan 90 jaar actief in de beroepsvaart met een sterke focus op de binnenvaart: containerschepen, droge lading schepen, tankers, duwboten, sleepboten, passagiersschepen. Circa 85 medewerkers installeren en onderhouden voortstuwings-motoren, generatorsets, keerkoppelingen en de bijbehorende elektrische systemen.

Authorized Marine Dealer (AMD) van Caterpillar en officieel dealer van John Deere en Hatz.

Hermotorisering/vervanging: het leveren, plaatsen en in bedrijf stellen van complete voortstuwingsinstallaties en generatorsets. Uitbouwen van oude motoren, fundaties wijzigen, leidingwerk, uitlijnen en ondergieten en alle bijbehorende elektrotechnische werkzaamheden.

Nieuwbouw: voert als hoofdaannemer de gehele projectbegeleiding, vanaf aankomst casco tot en met de proefvaart en oplevering. Specialiteit in het inrichten van de complete machinekamer. 500 meter eigen kade in Dordrecht.

Service: onderhoud, reparatie en revisie, 24 uurs storingsdienst, binnen en buiten Nederland.

Keerkoppelingen: alle gangbare merken (w.o. Reintjes, Masson, ZF, Twin Disc). Revisie, reparatie, levering, uit- en inbouw en uitlijnen. Ruime voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen en keerkoppelingen.

Generatorsets: samenbouw generatorsets (15 t/m 285 kVA), klantspecifieke- en standaardsets met bijbehorende schakelkasten. Stamford generatoren met Hatz, John Deere en Caterpillar motoren.

Voorraad: uitgebreide voorraad onderdelen Caterpillar, John Deere en Hatz.

Innovatie: concept ‘Smart-Ship-Design’ een modulaire benadering van diverse ‘groene’ alternatieven op het gebied van casco, voortstuwing, koeling, verwarming en stroomopwekking. Ontwikkeling, levering en installatie van nieuwe technieken op het gebied van voorstuwing. Dieselelektrisch, hybride, dual fual. Retrofit LNG motormanagement-systeem met complete LNG installatie. Inbouw SCR systemen.

Servicecontracten: voor motoren en keerkoppelingen (technische analyse, smeerolieanalyse).

dolderman - catdolderman - john deeredolderman - hatz

Zie ook: www.keerkoppeling.com