Al sinds 1987 ontwikkeld DMT International technologieën die bijdragen aan het verbeteren van het milieu en tegelijkertijd ten goede komen aan de business case van onze klanten. Bij DMT ontwikkelen we duurzame technologieën waarmee we een schone en welvarende toekomst creëren.

DMT is een internationaal opererende organisatie met kantoren in Europa, Noord Amerika en Azië. Een snelgroeiend bedrijf met een innovatief karakter, dat gepassioneerd is over de technologieën die ze ontwikkeld. Ambitie, creativiteit en ontwikkeling moedigen we aan op individueel en op teamniveau. Werken voor DMT betekend onderdeel uitmaken van een revolutie op het gebied van herniewbare energie en duurzame ontwikkeling.

DMT is wereldwijde marktleider in (bio)gas opwaardering met membraan technologie. DMT heeft verschillende technologieën ontwikkeld die het mogelijk maakt om koolstofdioxide, zwavelhoudende componenten, VOC’s, siloxaneen en overige vervuilingen uit gasstromen te verwijderen..
De selectie van technologieën wordt gemaakt op basis van de samenstelling van het biogas, de gasstroom, de vervuilingsbelasting en de uiteindelijke toepassing. Door niet op één technologie te concentreren, kan DMT de klant de beste oplossing bieden voor dat specifieke project, gebaseerd op CAPEX, OPEX of TCO.
DMT staat voor technologieën en producten die waarde creeëren voor de klant. Waarbij circulairiteit en CO2 reductie centraal staan. Met een zeer gedisciplinair en actieve product development afdeling zet DMT zich in de komende jaren in op verdere ontwikkeling van biogas opwaardering naar groen gas, CNG en/of LNG productie en op CO2 conversie routes naar waardevolle producten zoals methaan, methanol, DME, Mierenzuur en andere koolwaterstoffen.

Ontwikkeling en groei zijn leidend voor een carrière bij DMT. Wat DMT onderscheidt van de ‘rest’ is onze Big 5 for life filosofie. Wij geloven dat hoe gelukkiger onze medewerkers zijn, des te succesvoller de organisatie is. De ultieme uitdaging is om de individuele doelen en motivatie van de medewerker te synchroniseren met de doelstellingen van de organisatie, omdat dit zal resulteren in een organisatie waarin iedereen gepassioneerd, blij en efficiënt is. Het combineren van de 5 levensdoelen van een medewerker met 5 bedrijfsdoelen, en door deze doelen op elkaar af te stemmen, verbetert de prestatie, wat resulteert in een dynamisch, flexibel bedrijf dat klaar is voor groei!

Werken bij DMT betekent werken in een dynamische, creatieve en groeiende, internationale organisatie, werken aan geweldige projecten met uw collega’s op een wereldwijde schaal.