Diesel Motoren Service B.V. (DMS)

DMS is in 1992 opgericht door professionals met uitgebreide kennis van (Cummins) dieselmotoren. De specialisatie ligt op het onderhouden en reviseren van Cummins marine en industrie motoren. Sinds 1 februari 2006 is DMS een officiële Cummins dealer.

DMS heeft tot doel de dienstverlening aan Cummins motoren voor de industrie – marine en de generator markt. Dit betekent onder andere grond verzet, baggeren, zee- en binnenvaart, generator verhuur, enz. Het reparatie-en onderhoud bedrijf is gevestigd in Ridderkerk en heeft de beschikking over (door Cummins) gekwalificeerde en gecertificeerde monteurs, moderne werkplaatsen, pompenkamer en een eigen haven te Sliedrecht.

Ook biedt DMS originele Cummins onderdelen nieuw en recon. DMS wordt op de hoogte gehouden door Cummins inc. van de nieuwste technische en commerciële ontwikkelingen binnen de Cummins organisatie.

De kwaliteit van de componenten, de specifieke know-how en ervaring van de officiële full service Cummins dealer, staat garant voor de best mogelijke prestaties van de Cummins dieselmotor en een langere levensduur. Met compleet uitgeruste servicewagens kunnen wij reparaties op locatie verrichten. Voor storingen is DMS  24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn dan ook bij uitstek geschikt om op een efficiënte wijze service aan uw Cummins motor te kunnen verlenen.

Voor de specifieke Cummins inspuitsystemen beschikken wij als een van de weinige bedrijven over een eigen “pompenkamer” met de daarbij behorende Cummins test apparatuur en de modernste gereedschappen en testbanken om de Cummins injectoren en brandstofpompen te kunnen controleren, repareren, reviseren en aansluitend ook testen en kalibreren.