Een allround specialist in uitlaatgassensystemen

Discom bestaat meer dan dertig jaar en in die tijd is het werkterrein sterk verbreed. Van leverancier van geluiddempers zijn we uitgegroeid tot allround-specialist in uitlaatgassensystemen. Beperking van geluid en schadelijke uitstoot gaan bij Discom hand in hand en die combinatie van expertise is uniek.
Voorop lopen, vandaag en morgen
We zijn ook een bedrijf met een missie. De missie om voorop te lopen als uitlaatgassenspecialist in de maritieme, de industriƫle en de energiemarkt. Als system integrator van geluid- en emissiebeperkende technieken zijn we in staat opdrachtgevers het beste van twee werelden te bieden, met op maat gesneden systemen.

Geluiddemping voor uiteenlopende situaties

Als expert op akoestisch gebied zijn we meer dan dertig jaar specialist in geluidsreductie. We hebben ervaring met geluiddempers van uiteenlopende typen en uitvoeringen, bestemd voor uiteenlopende toepassingen en omstandigheden. En we kunnen uw uitlaatgassensysteem compleet leveren, dus inclusief geluiddemper, ophanging, compensatoren en eventueel oplossingen voor emissiebeperking en/of warmteterugwinning.

Emissie tot een minimum beperken

Ook als u te maken heeft met emissiebeperking, zijn we uw partner. In het gehele spectrum van de maritieme, de industriƫle en de energiemarkt kennen we de eisen. En per project ontwikkelen we een systeem op maat, met een actuele kennis van de mogelijkheden van roetfilters, selectieve catalytische reductie (SCR) en andere technieken.

Warmte hergebruiken voor meer energie-efficiency

Uitlaatgas is niet alleen maar een afvalproduct. Met uitlaatgas gaat ook warmte verloren. Kostbare warmte, die met intelligente technieken weer is te benutten. Als specialist in het uitlaatgassensysteem heeft Discom ook de kennis en de techniek in huis om energie niet verloren te laten gaan.

Wilt u meer weten over wat we allemaal doen? Zien welke projecten we al succesvol hebben afgeleverd? Kijk dan eens op onze website: www.discom.eu.