Wij zijn specialist in motoren revisie, brandstofpomp revisie, en machinale bewerkingen. Hiervoor beschikken wij over een ruime werkplaats en een uitgebreid machinepark. Wij zijn werkzaam voor de landbouw, visserij, zeevaart, binnenvaart, industrie, transport, overheid en motorrevisiebedrijven.

Motoren

Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe, gereviseerde en gebruikte motoren van de meest voorkomende merken. Of het nu gaat om scheepvaart, landbouw of industrie. De motoren leveren we tegen gunstige condities.

Werkzaamheden

Wij voeren complete revisies uit van dieselmotoren. Tevens voeren wij deelrevisies uit zoals: revisie van water- en oliepompen, startmotoren, dynamo’s, turbo chargers, brandstofpompen en verstuivers.

Al deze werkzaamheden voeren wij uit in onze eigen werkplaats. Hiervoor hebben wij een compleet machinepark ter beschikking waar we alle motordelen mechanisch kunnen bewerken zoals het slijpen van krukassen en nokkenassen, vlakken van motorblokken en cilinderkoppen, cilinders boren en honen, lijnboren van motorblokken, etc.

Ook voeren wij controle en meetwerkzaamheden uitvoeren zoals endoscoop onderzoek, trillingsdemper testen en motoren proefdraaien op onze proefstand.

Service

We beschikken over gespecialiseerd personeel en een uitstekend wagenpark. Hiermee kunnen we onderhoud, reparatie en revisie op locatie uitvoeren.

Onderdelen

Wij beschikken over een ruime sortering nieuwe en gebruikte onderdelen van o.a. Mitsubishi, MAN, Daf, Cummins, Deutz en Scania.

Vraag ook naar onze voorraad ruildelen zoals brandstofpompen, cilinderkoppen, nokkenassen, krukassen, dynamo’s, waterpompen, startmotoren en turbo’s. Deze zijn gereviseerd en gecontroleerd volgens de strengste eisen. Kijk voor een compleet overzicht op onze website www.dieselserviceemmeloord.nl.

Produktieweg 15
8304 AV EMMELOORD

+31 (0) 527 69 92 92
+31 (0) 527 61 71 57

Events

uitgelicht

Connect

Ga naar de bovenkant