Velen van u zijn al klant bij Machine- en Motorenfabriek De Maas BV en voor hen zullen wij geen onbekenden zijn: immers, al meer dan 90 jaar, vanaf 1922 zijn wij actief als fabrikant en leverancier van motoren en generatoren voor de binnenscheepvaart en de industrie.

Met de gerenommeerde merken Lister Petter diesel motoren, JCB diesel motoren, Doosan diesel motorenĀ en Mecc Alte generatoren bieden wij oplossingen op maat. Of het nu gaat om een Voorstuwingsmotor, Generator set motor, Hulpmotor, Sprinkler motor of een motor voor een specifieke toepassing, wij kunnen u adequaat informeren.

Wij selecteren voor u de juiste motor voor elke specifieke toepassing. Wij zijn dus uw aangewezen leverancier van een breed gamma aan motoren voor een even breed scala van toepassingen.

Voor de binnenvaart kan De Maas BV u diverse generatorsets leveren op basis van Lister-Petter, JCB of Doosan in combinatie met een Mecc Alte generator. Deze sets kunnen wij u vanzelfsprekend ook in CCnR specificatie leveren.

Importeurschappen
De Maas BV is sinds jaren importeur van Doosan diesel motoren en Mecc Alte generatoren welke inmiddels een wereldwijde reputatie hebben.

Wij bieden u een compleet programma aan onderdelen, grotendeels leverbaar uit voorraad. Wij kunnen elk gewenst onderdeel, van een eenvoudig filter tot en met een complete vervangingsmotor, op een snelle en correcte manier voor u verzorgen

Onze locatie
De Maas BV is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Zwijndrecht. Wij hebben een uiterst moderne werkplaats voor de productie en opbouw van dieselmotoren en motorrevisie werkzaamheden. In deze werkplaats hebben we de beschikking over zeer moderne gereedschappen en gecertificeerde test apparatuur om vermogenstesten uit te voeren. Ook hebben wij een uiterst moderne verwarmde spuitcabine. Onze goed opgeleide werkplaatstechnici reviseren, repareren en/of passen uw complete installatie volledig volgens uw wensen en specificaties aan.