P1020037

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met circa 13 locaties en 226 opleidingen, waarvan sommigen met meerdere uitstroomrichtingen en een aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn wij een belangrijk opleidingsinstituut in de regio. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en deelgemeenten ontwikkeld.

DZF2Je kunt bij ons op verschillende niveaus opleidingen in verbrandingsmotortechniek volgen. Wij leiden op tot Verbrandingsmotortechnicus niveau 2 ( BBL én BOL), Eerste Verbrandingsmotortechnicus niveau 3 (BBL én BOL). Na het behalen van het niveau 3-diploma kun je doorstromen naar Technisch Specialist Verbrandingsmotoren niveau 4 (BBL). Deze opleiding biedt jou de mogelijkheid op doorstroming naar een technische hbo-opleiding.

DZF1Het Da Vinci College werkt nauw samen met de VIV. Zo worden de praktijklessen van de BOL-opleidingen in het praktijkopleidingscentrum van de VIV in de Duurzaamheidsfabriek vormgegeven. Hierdoor zijn de BOL-opleidingen bij Da Vinci direct een verlengstuk van de branche. Zie voor meer informatie ook www.duurzaamheidsfabriek.nl

Leerparkpromenade 100
3312 KW DORDRECHT

+31 (0) 88 657 26 57
+31 (0) 88 657 26 00

Events

uitgelicht

Connect

Ga naar de bovenkant