Welkom bij Centrica Business Solutions. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en energiezuinige technologieën voor bedrijven over de hele wereld. U vindt in ons een betrouwbare en deskundige partner voor energie uit warmtekracht (wkk) en noodstroom. Daarnaast omvat de expertise ook energie uit biomassa en energie uit afval. En met uitgekiend energiemanagement zijn gegarandeerd tientallen procenten energiebesparing (= kostenbesparing) mogelijk, zelfs zonder eigen kapitaalinvesteringen!

Grootste wkk-leverancier van Europa

We zijn trots op de gevestigde reputatie als toonaangevend leverancier van warmtekrachtsystemen van 33 kWe tot 10 MWe. Sterker nog: Centrica Business Solutions is met 974,5 MW geplaatst vermogen verreweg de grootste MTU-wkk-leverancier van Europa en Centrica Business Solutionsis de enige MTU-servicedealer van de Benelux. Daar moet je veel voor doen om dat te bereiken, en daar moet je nog meer voor doen om het iedere dag waar te maken. Deels vraagt dat om state-of-the-art wkk-technologie. Maar vooral om betrokkenheid bij elk van onze opdrachtgevers.

Energie en energiebesparing

Daarom werken we hard om u van dienst te zijn met actieve instrumenten voor een onbezorgde, betrouwbare bedrijfsvoering. Toegesneden op alle denkbare branches waarin energie en energiebesparing van wezenlijk belang zijn voor een kwalitatief primair proces. Het resultaat is een hoogwaardige productie (bijvoorbeeld in de tuinbouw), tevreden gasten (in de volle breedte van de recreatieve en verzorgde hospitalitybranche) en productieve medewerkers (met name in bedrijfsomgevingen). En al die andere bedrijfstakken waar energie een onmisbare bijdrage levert aan het succesvol presteren van een organisatie.

Prima gesprekspartner

Op zoek naar de beste individuele oplossing in wkk en noodstroom spreken de adviseurs de taal van ondernemers, facilitair en financiële managers, en natuurlijk van de hoofden technische dienst. Als het om de techniek gaat, maar ook installatie, service, garantie en financiering. Zo combineren de adviseurs stuk voor stuk een gedegen technische ondergrond met een scherp bedrijfskundig inzicht. Ze weten dat oplossen begint met luisteren. Naar hoe het in uw organisatie nu gaat, en wat u van de toekomst verwacht. Uw persoonlijke adviseur blijft altijd uw contactpersoon, ook na de installatie. Met al zijn kennis over uw bedrijf is hij een prima gesprekspartner als u later nieuwe plannen hebt.

 

Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en zeer inspirerend kennismakingsgesprek.