centa logo voor bedrijvenpaginarechter afbeelding bedrijvenpaginamidden afbeelding bedrijvenpagina

Voor technisch hoogwaardige, flexibele koppelingen en aandrijfassen kunt u al sinds 1994 bij CENTA Nederland B.V. terecht. Wereldwijd is CENTA marktleider op het gebied van industriële, maritieme en energietoepassingen.

CENTA is een bedrijf dat zichzelf en zijn producten continu ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit een zeer uitgebreid pakket gestandaardiseerde koppelingen en assen. De producten voldoen aan de hoge eisen voor geluid en trillingen. Met onze ervaring en engineering vinden wij voor u de oplossing waarbij een zo geoptimaliseerd mogelijke opstelling wordt gerealiseerd. Voor elke verbrandingsmotor is een CENTA koppeling toepasbaar.

Ons bedrijf is gesitueerd in Stellendam, ooit een belangrijke vissershaven, dichtbij de haven van Rotterdam. Logischerwijs hebben wij expertise in de maritieme sector, waaronder aandrijvingen hybride ook de luxe jachtbouw.

Naast engineering en onze producten, beschikken wij ook over een eigen servicedienst. Hieronder vallen naast het leveren van spare parts: het inspecteren en controleren van bestaande installaties, noodreparaties, monteren van koppelingen en aandrijfsassen op locatie.

Ontzorgen van de klant staat hoog in het vaandel, wij gaan graag met u een partnership aan waarbij ons all-inclusive concept van Engineering, Product, Service en Partnership op van toepassing is.

CENTA Nederland B.V.