Over Bredenoord

Van oorsprong is Bredenoord een familiebedrijf, met al 80 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen, produceren, verhuren en het verkopen van noodstroom aggregaten,

Dit betekent dat we al jarenlang bewust kiezen voor duurzame groei. Daar werken we aan door voortdurend onze producten en diensten te verbeteren. Ook ontdekken we gebieden zoals landen of regio’s die onze service kunnen gebruiken, dit gaat vooral gebieden die “nieuw” zijn met het hele idee van aggregaten en noodstroom.

Vooruitzicht

De komende jaren ligt de focus dan ook op groei door innovatie en internationalisatie. Daarvoor is het nodig dat we nieuwe producten ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klant, dit doen we met behulp van moderne technieken.

We richten ons bijvoorbeeld ook op de offshore-industrie, onder meer voor het leveren van tijdelijke energie bij de bouw van windmolens op zee. Er zijn al vanuit verschillende havens Bredenoord-aggregaten op weg naar internationale projecten. Ook richten wij ons de komende jaren op grote internationale evenementen. Samen met partners horlemann en powershop hebben we de Event Power Group (EPG) opgericht. In EPG komen expertise, ervaring en de beste apparatuur van drie partijen samen te zorgen voor geslaagde evenementen.

Verhuur

Bredenoord biedt betrouwbare stroomvoorzieningen met behulp van de verhuuroplossingen. Zowel voor tijdelijk werk als voor permanente noodstroomoplossingen. Bredenoord biedt de juiste materialen voor al uw specifieke toepassingen, ook zijn al onze aggregaten volgens de meest recente Europese standaards en voorschriften.

Het Bredenoord Solution Centre biedt oplossingen voor complexe technische uitdagingen op het gebied van stroomvoorziening en de Bredenoord dienstverlening staat 24/7 voor u gereed om u te voorzien van de beste en snelste oplossing. Een volledig dienstenpakket met slechts één doelstelling: de ongestoorde voortgang van uw bedrijfsvoering.

Kijk op de website voor meer informatie over een aggregaat huren.

Sales

Stroom wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, totdat u het nodig heeft bij een geplande shut-down of wanneer er een onverwachte storing optreedt. Op dat moment wilt u kunnen beschikken over de meest betrouwbare en complete noodstroomvoorziening. Bredenoord ontwikkelt en bouwt al haar aggregaten binnen het eigen bedrijf en de Bredenoord Research & Engineering afdeling spant zich elke dag in om haar klanten de beste oplossingen te kunnen garanderen. Bredenoord beschikt over de technologie en de infrastructuur om Full Service Power aggregaten aan te kunnen bieden. Voor specialistische toepassingen of voor zeer intensief gebruik kan Bredenoord ook Tailor Made Power bieden.

Kijk op de website voor meer informatie over een aggregaat kopen.

Export

Bredenoord ontwikkelt daarnaast nieuwe producten voor markten buiten Europa en gaat partnerships aan met wederverkopers in verschillende landen om zo nieuwe en bestaande producten introduceren in het buitenland. Een goed voorbeeld is de Off-grid solar-based power plant. De Off-grid solarbased power plant levert ‘stand alone’ energie (variërend van 3 kW tot 3 MW) en is daarom bij uitstek geschikt voor off-grid zonnesystemen waarbij geen koppeling is met het elektriciteitsnet. Door een unieke combinatie van bestaande technieken wordt het maximale uit de zonne-energie benut en wordt vermogen bijgeleverd door het aggregaat indien nodig. Door de combinatie van zonne-energie en een aggregaat wordt een veel efficiëntere werking gewaarborgd en de besparingen op brandstof zijn aanzienlijk.

Dit product is hoofdzakelijk bedoeld voor locaties buiten Europa met een grote vraag naar autonome, betrouwbare ‘energiecentrales’.

Motoren

We hebben altijd een ruime voorraad nieuwe en gebruikte dieselmotoren van gerenommeerde merken, zoals Deutz, Cummins, Volvo, MAN, Scania en Caterpillar. We kennen de historie van de motoren, controleren ze grondig en stellen ze in voor uw toepassing. Of het nu gaat om een aggregaat of om andere (industriële) werktuigtoepassingen. Omdat we alles zelf uitvoeren, bent u verzekerd van een snelle levering. De occasionmotoren leveren we tegen gunstige condities en desgewenst met garantie en een fullserviceovereenkomst.

Op de website is een ruime voorraad motoren te vinden.