Het praktijkopleidingscentrum in de duurzaamheidsfabriek in Dordrecht

In Dordrecht heeft het VIV een eigen Praktijk Opleiding Centrum. Op een oppervlakte van 275 m2 heeft de VIV motoren, motoronderdelen en gereedschap verzameld om de branche van dienst te kunnen zijn op gebied van opleiding en bijscholing.

POC1

Deze ruimte kan worden gehuurd door (VIV) bedrijven, scholen, opleidingsinstituten en andere organisaties.
Zo huurt momenteel het DaVinci college uit Dordrecht de ruimte om de praktijklessen van de opleiding Verbrandingmotor technicus te geven. Innovam huurt de ruimte voor haar Regionale Pratijk Training dagen. Maar ook voor korte (bij) scholingstrajecten is deze ruimte geschikt.
Het streven van de VIV is om in het Praktijk Opleiding Centrum een representatieve vertegenwoordiging van motormerken en aan de verbrandingsmotor gerelateerde apparatuur te huisvesten. Een groot deel van de merken welke door leden worden gevoerd zijn al aanwezig in het centrum. Samen met lid bedrijven worden diverse projecten uitgevoerd waar leerlingen bij worden betrokken. Dit zorgt voor een goede aansluiting bij de praktijk van de bedrijven.

POC2

Ook voor kort durende productpresentaties kan de ruimte geschikt gemaakt worden. In een geoutilleerd theorielokaal is ook voorzien en er is allerlei mogelijkheid tot catering. Zo worden er jaarlijks diverse lezingen over de industrie verzorgd voor en door bedrijven werkzaam in deze branche.

Het Praktijk Opleiding Centrum is ook zeer geschikt als locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten.

 

Voor informatie kunt u de volgende personen benaderen:

Emil van Leeuwen
06 22 83 05 39
emil@verbrandingsmotor.nl

 

Michel Voorwinde

06 54 25 39 85

 

Of via het volgende e-mail adres

viv@verbrandingsmotor.nl