Agenda

ALV VIV


30 mrt 2017

Ledenvergadering
... meer »

9, 10, 11 mei 2017 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem.

Nederland is dé hotspot van de maritieme sector in Europa. We hebben de grootste binnenvaartvloot van Europa en een zeer diverse samenstelling van zeeschepen. Daarnaast beschikken we ook nog eens over een van de grootste havencapaciteiten ter wereld, we staan namelijk in de top 10 van grootste havens. Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Tijdens afgelopen editie was de beursvloer groter dan ooit. Ook tijdens de 2017 editie van Maritime Industry wordt deze grotere beursvloer weer doorgevoerd. Hiermee wordt de vertegenwoordiging van de maritieme sector nog uitgebreider waardoor nieuwe bezoekers getriggerd worden! Kortom, een nog breder bereik!

Ook de extra beleving die tijdens de 2016 editie is toegevoegd aan de beurs werd als zeer succesvol ervaren door zowel bezoekers als exposant. Deze trend wordt dan ook doorgezet tijdens de volgende editie! Maritime Industry biedt u de mogelijkheid om te netwerken, direct zaken te doen met voor u interessante exposanten en inspiratie op te doen vanuit de branche.

Maritime Industry is de de uitgelezen gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, kennis te vergaren, kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Deze vakbeurs wilt u niet missen! Wij zien u graag als bezoeker tijdens Maritime Industry 2017!

Maritime Industry


09 mei 2017 / 11 mei 2017

Beurs
Locatie: Evenementenhal Gorinchem

9, 10, 11 mei 2017 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. Nederland is dé hotspot van de maritieme sector in Europa. We hebben de grootste binnenvaartvloot van Europa […]

... meer »

De grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van revisie voor automotive, industrie en heavy duty.
ReMaTec is dé internationale vakbeurs voor de revisiebranche waar specialisten uit de automotive en heavy duty industrieën samen komen om te netwerken en zaken te doen. De beurs heeft een sterke focus op innovatie, educatie en kennisontwikkeling en organiseert sinds 2014 naast het Amsterdam evenement tevens een editie in Las Vegas, de Big R/ReMaTecUSA in samenwerking met brancheorganisatie APRA.

ReMaTec beurs


18 jun 2017 / 20 jun 2017

Beurs
Locatie: Amsterdam RAI

De grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van revisie voor automotive, industrie en heavy duty. ReMaTec is dé internationale vakbeurs voor de revisiebranche waar specialisten uit de automotive en […]

... meer »

ALV VIV


19 jun 2017

Ledenvergadering
... meer »

POWER-GEN Europe and Renewable Energy World Europe hosts a comprehensive world-class conference programme designed and devised by the industry for the industry. This premier conference is a great opportunity to network with leading organizations and high level influencers at the most prestigious event in the power generation industry.

Power-Gen Europe


27 jun 2017 / 29 jun 2017
Locatie: Keulen Duitsland

POWER-GEN Europe and Renewable Energy World Europe hosts a comprehensive world-class conference programme designed and devised by the industry for the industry. This premier conference is a great opportunity to […]

... meer »

Op 2 november 2017 organiseren VIV en BOVAG het Symposium “Brandstof tot Omdenken”

Symposium “Brandstof tot Omdenken”


02 nov 2017

Op 2 november 2017 organiseren VIV en BOVAG het Symposium “Brandstof tot Omdenken”

... meer »